خربزه خاتونی در کشور خودمان از محوبیت زیادی برخوردار است. شکل این میوه به این صورت است که از پوست زردی تشکیل شده است. به علاوه، در بین این ظاهر زرد رنگ، خطوط سبزی کشیده شده اند که ظاهر آن را از سایر انواع خربزه متمایز می سازند.
اگر بخواهیم پر محصول ترین بذر خربزه را به شما عزیزان معرفی کنیم، می توان به خربزه کشیده مینو اشاره کرد. دقت داشته باشید که این محصول خیلی زود به بار می نشیند و می توانید در عرض 4 ماه، آن را برداشت کنید. به علاوه، جوانه زدن آن به سرعت و در حدود 7 تا 14 روز انجام می شود. وقتی می گوییم این بذر محصول زیادی ارائه می کند، منظور این است که شما می توانید از هر بوته آن، حدود 4 خربزه به صورت همزمان برداشت کنید.
این خربزه در بازار ایران با نام خربزه عسلی نیز شناخته می شود. این نامگذاری به دلیل مزه بسیار شیرینی است که این خربزه ارائه می کند. به طوری که هرچه رنگ پوست آن زردتر باشد، می توان به شیرین تر بودن مزه آن پی برد. شایان به ذکر است که این میوه از مواد مغذی فراوانی برخوردار است.
این خربزه را با دوام بالای آن در انبار می شناسند. به طوری که شما می توانید تا 100 رو هم این خربزه را نگهداری کنید. به همین دلیل هم خیلی از کشورها حدود 100 روز قبل از رسیدن میوه، آن را برداشت می کنند تا بتوانند آن برای صادرات به کشورهای دیگر آماده کنند.
انواع بذر دیررس و زودرس در بازار دنیا وجود دارد. معمولا انواع دیررس خربزه در حدود 3 ماه به بار می نشیند. این در حالی است که انواع زودرس آن پس از حدود 2 ماه قابل برداشت اند. دقت داشته باشید که این محدوده زمانی بسته به منطقه ای که خربزه در آن کشت می شود، قابل تغییر است.
این میوه برای رفع خستگی، یک انرژی زا بسیار قوی است. به علاوه، افرادی که با سنگ کلیه و مثانه سر و کار دارند، می توانند از این میوه برای دفع راحت تر آن استفاده کنند. با توجه به مواد مغذی که این میوه دارد، می تواند کم خونی را نیز درمان کند.