شما اینجا هستید : فروشگاه بذر کالا  -> بذر تربچه

بذر تربچه | آموزش کاشت | قیمت و کیفیت عالی

خوردن تربچه به همراه سبزیجات در کنار غذا، به دستگاه گوارش انسان کمک می کند تا راحت تر آن مواد غذایی را هضم کند. شایان به ذکر است که بذر چنین محصولی متعلق به کشور فرانسه است. جهت خرید انواع بذر تربچه با فروشگاه بذر کالا در تماس باشید.
 تربچه انواع مختلفی دارد:
  •  تربچه‌ی قرمز گرد
  • تربچه‌ی سفید کشیده
  • تربچه کشیده‌ قرمز
  • تربچه‌ی دو رنگ کشیده ( قرمز و سفید )
  • تربچه‌ی گرد دورنگ
بذر تربچه از جمله بذرهایی است که محبوبیت زیادی در این بین دارد. اگر شما قصد استفاده از این بذر به عنوان خوراکی را داشته باشید، معمولا کاشتن آن به مدت یک سال کفایت می‌ کند. اما اگر بخواهید با استفاده از این بذر به تولید بذر بیش تر بپردازید، معمولا به صورت دو ساله این کار را انجام می دهند. این را هم در نظر داشته باشید که این نوع بذر انواع خیلی متنوعی در بازار دارد که هر کدام بسته به ویژگی هایی که دارند، باید در فصل خاصی کشت شوند. اگر بخواهیم از کاربردهای این محصول برای شما بگوییم، شاید به یک مقاله کامل و جامع نیاز باشد.
تربچه
تربچه
اما به صورت خلاصه بهتر است بدانید که این محصول بیش تر به همراه سایر سبزیجات در کنار انواع غذاهای مختلف مصرف می شود. به علاوه، خیلی از افراد به صورت منفرد از آن بهره می گیرند. این را هم در نظر داشته باشید که تربچه خود از خواص و فواید زیادی برای سلامت انسان ها برخوردار است. اگر تا به حال دقت کرده باشید، بیش تر از تربچه قرمز به همراه انواع سبزیجات استفاده می شود. 
خیلی از افراد ترب را با تربچه اشتباه می گیرند. تفاوت این دو معمولا در ظاهر و مزه آن هاست. معمولا اگر تربچه را مزه کرده باشید، حتما متوجه ته مزه نسبتا تیز آن شده اید. این در حالی است که ترب چنین ته مزه ای ندارد. این ته مزه نسبتا تیز به دلیل وجود ترکیبی به نام سنوول در این محصول است. این را هم بدانید که انواعی از ترکیبات در رنگ های مختلف این محصول موجود است و دلیل این تنوع رنگ، همین ترکیبات هستند. 
جهت خرید انواع بذر سبزیجات و بذر صیفی جات با ما در تماس باشید.

تربچه اسپارکلر

دقت داشته باشید که خود تربچه در انواع مختلفی در بازار موجود است. تربچه اسپارکلر همانطور که از نام آن مشخص است، به صورت دو رنگ است. این یعنی اگر به ظاهر آن توجه کنید، متوجه قرمز بودن ریشه ها و سفید بودن انتهای آن ها خواهید شد. این نوع تربچه معمولا برای افزایش اشتها در افرادی که میل چندانی به غذا ندارند، به کار می رود.

تربچه اسکاپلر

تربچه نقلی

این نوع تربچه در کشور ما به ندرت کشت می شود. بیش تر در کشور های اروپایی و حتی شرق آسیا مثل چین یافت می شود. به دلیل ظاهر نقلی و گردی که دارد، به آن تربچه نقلی می گویند. دقت داشته باشید که این نوع تربچه نسبت به سایر انواع تربچه، خیلی زودتر قابل برداشت است. به طوری که فرد حدود 22 روز پس از کشت آن، می تواند از محصول این بذر استفاده کند.

تربچه نقلی

تربچه معمولی

این نوع تربچه در کشور ما جزو محبوب ترین بذرهاست. خانواده های ایرانی با توجه به طعم ترد آن و خواص درمانی که ارائه می کند، به وفور این محصول این بذر در کنار وعده های غذایی استفاده می کنند. در دنیا این نوع تربچه را با نام تربچه ایرانی نیز می شناسند. 

تربچه چه خواص درمانی دارد؟

خواص درمانی تربچه، عبارتند از:
  • سم زدایی:  تربچه هم معده و هم روده را سم زدایی می کند.
  • ذرمان یرقان: فرادی که یرقان دارند، ممکن از این درمان خانگی بهره بگیرند. چرا که این محصول می تواند زردی بدن را کاهش دهد.
  • رفع سوزش ادرار: افرادی که از سوزش ادراری رنج می برند، معمولا با خوردن این محصول می توانند از شر آن خلاص شوند. این مورد به دلیل خاصیت ادرار آوری آن است. به طوری که با دفع بیش تر ادرار، عفونت بیش تری از بدن دفع می شود.
  • کاهش التهاب: در انواع مختلف التهاب نیز می توان از تربچه برای کاهش تب بهره گرفت.
  • درمان نقرس و روماتیسم: بیماران نقرسی و روماتیسمی می توانند از تربچه برای درمان بیماری خود استفاده کنند.
  • جوانسازی پوست: اگر شما به دنبال راه چاره برای کاهش چین و چروک های پوست خود هستید، استفاده از تربچه می تواند یک راهکار ایده آل به شما رود.

برای کاشت بذر تربچه به روش مستقیم چه کارهایی باید انجام داد؟

مراحل کاشت بذر تربچه به شرح زیر می باشد:
  1. بستر سازی مناسب: معمولا توصیه می شود تا از نوعی خاک سبک برای کشت آن استفاده کنید. به علاوه قبل از آن باید حدود 15 سانتی متر از عمق خاک را شخم بزنید. برای این که محصول با کیفیت تری داشته باشید، توصیه می شود قبل از کشت، حتما از کود دامی هم استفاده کنید.
  2. کشت بذرها: برای کشت بذرها بهتر است ردیف هایی با فواصل منظم ایجاد کنید. کندن خاک تا عمق 1 سانتی برای کشت این بذر کافی است. دقت کنید که حتما از قبل از کشت، خیساندن 10 ساعتی این بذر را فراموش نکنید.
  3. آبیاری مناسب: بعد از کشت بذرها، باید هر روز به آن ها آب بدهید. اگر خاک آن ها از حالت مرطوب خارج شود، احتمال از درست رفتن مزه آن ها افزایش می یابد. به همین دلیل هم سعی کنید هر روز رطوبت خاک آن ها را چک کنید.
  4. برداشت در زمان مناسب: بعد از کشت این بذرها و آبیاری مناسب، باید حدود 60 روز منتظر بمانید تا این محصول به ثمر برسد. دقت کنید که برداشت آن را خیلی به تعویق نیندازید؛ چرا که سبب کاهش کیفیت این تربچه ها می شود.

هم در فضای باز و هم در گلدان می توان اقدام به کاشت مستقیم کرد.

کاشت بذر تربچه در گلدان

برای کاشت بذر تربچه به روش غیر مستقیم چه کارهایی باید انجام داد؟

مراحل این روش غیر مستقیم دقیقا مشابه روش مستقیم است. با این تفاوت که برای بستر سازی آن باید از پیت ماس، کوکوپیت و خاک برگ بهره بگیرید. به علاوه، با توجه به نیاز آن ها به ظروف مخصوص، باید این ظرف ها را از قبل اماده سازی کنید. آبیاری این بذرها در این روش، باید به گونه ای باشد که خاک آن همیشه مرطوب باشد.

کاشت بذر تربچه

اطلاعات تماس
آدرس : تهران
موبایل :09195284072
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به فروشگاه بذر کالا می باشد .