شما اینجا هستید : فروشگاه بذر کالا  -> بذر طالبی

انواع بذر طالبی + قیمت عالی | آموزش کاشت

طالبی با نام علمی Cucumis melo و نام انگلیسی cantaloupe و یا honeydew، گیاهی یک ساله از خانواده کدوئیان می باشد. جهت خرید انواع بذر طالبی با فروشگاه بذر کالا در تماس باشید.

میوه طالبی، گرد تا کمی بیضی بوده و پوست آن حالت مشبک دارد و به رنگ زرد - سبز و خط دار می باشد.

زمان کاشت بذر طالبی در فصل بهار، پس از آخرین سرما می باشد. می توان بذرها را به صورت مستقیم در خاک کاشت و یا نشاها را به صورت گلخانه ای پرورش داد و سپس نشاها را به زمین اصلی انتقال داد. ا

نواع بذر طالبی محصول شرکت های مختلف از جمله نیاگارا و هد آمریکا، روزن سیدز هلندی، پروسید آلمان و... را می توانید از مجموعه بذر کالا با قیمت مناسب خرید نمایید.

با مطالعه متن پیشرو می توانید با نحوه کاشت بذر طالبی در فضای باز و گلدان آشنا شوید و از تجربیات ما در این زمینه خرید و کاشت استفاده کنید تا در نهایت محصولی باکیفیت و تناژ بالا برداشت نموده و فروشی فوق العاده و بینظیر داشته باشید.

طالبی

طالبی
بذر طالبی به دلیل محبوبیت محصول آن در تمام کشورهای دنیا، از حجم تقاضای زیادی برخوردار است. شیرینی این میوه به قدی زیاد است که حتی ممکن است برخی از افراد را آزار دهد. اما معمولا مزه خیلی دلچسبی دارد و همه افراد آن را می پسندند. خیلی از کشور با توجه به همین محبوبیت، اقدام به کشت بذر آن و صادرات این محصول کرده اند.
اگر بخواهیم از لحاظ صادرات کشورهای مختلف را رتبه بندی کنیم، کشور آمریکا در صدر این کشورها قرار دارد. در کل کشورهای قاره آمریکا و به خصوص آمریکای مرکزی، کشت بیش تری از این میوه درجه یک انجام می دهند.
این که برخی از افراد ادعا می کنند که طالبی بومی یک کشور مشخص است، یک ادعای کاملا پوچ است. هنوز کسی نتوانسته به طور دقیق مشخص کند که اولین بار بذر این میوه در کدام کشور کشت شده است. اما آفریقا، هند و ایران، سه کاندیدای اصلی برای محل پیدایش طالبی هستند.
در قاره سبز و با توجه به کشت بذر طالبی در دهکده Cantaloupe برای اولین بار، طالبی را نیز به همین نام می شناسند. از لحاظ سنی، این گیاه معمولا یکساله است و ظاهر آن به گونه ای است که ساقه های آن به صورت کرک دار دیده می شوند.
طالبی میوه ای است که در سه رنگ سبز، زرد و مشبک در بازار ایران و جهان وجود دارد. دقت کنید که این رنگ بندی برای انواع مختلف طالبی متفاوت است. هر کدام از انواع این میوه بسته به ویژگی های ظاهری که دارد، در بازارهای مختلف با نام های مختلفی شناخته می شوند. در ادامه به بررسی انواع مختلف طالبی می پردازیم.
طالبی

نحوه کاشت بذر طالبی

تکثیر طالبی از طریق بذر آن صورت می گیرد. کاشت بذر طالبی نیز به دو صورت کاشت مستقیم بذر آن و کاشت غیر مستقیم نشا صورت می گیرد.

در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری معمولا  از کشت مستقیم بذر استفاده می شود و در مناطق سردسیری که فاصله بین آخرین سرمای بهار و اولین سرمای پاییز کمتر از 140 روز می باشد، بذر طالبی را ابتدا به صورت نشا می کارند و سپس نشا را به زمین اصلی منتقل می کنند.

کاشت بذر طالبی در فضای باز

ابتدا ردیف هایی با فاصله 2 – 1.5 متر ایجاد نمایید و روی ردیف ها، شیارهایی با فاصله 70 – 50 سانتی متر از هم ایجاد نموده و بذرها را در عمق 2-1 سانتی متری خاک بکارید و سپس آبیاری نمایید.

کاشت بذر طالبی در گلخانه

اگر بذر طالبی را در گلخانه بکارید، زمان برداشت محصول، زودتر خواهد شد و در بازار زمان بیشتری برای فروش محصولتان خواهید داشت. ابتدا بذرها را در سینی نشا در خزانه کاشته وقتی که نشا به طول 10 سانتی متر رسید آنرا به زمین اصلی انتقال دهید.

کاشت بذر طالبی

کاشت بذر طالبی در سینی نشا

کاشت بذر طالبی در گلدان

شما می توانید بذر طالبی را در منزل بکارید. ابتدا گلدانی به عمق حداقل 30 سانتی متر تهیه نموده و آنرا با خاک غنی و زهکشی مناسب پر کنید. فاصله بین کاشت بذر 10 سانتی متر باشد. به طور مرتب آبیاری نمایید و زمانیکه که جوانه ها رشد کردند، تنها جوانه ای را که از همه قویتر است را نگه دارید و بقیه را از پایه قطع کنید. گلدان باید جایی قرار گیرد که روزانه حداقل 8-6 ساعت در معرض نور خورشید قرار گیرد. با آبیاری منظم می توانید طالبی را در منزل خود برداشت نمایید.

کاشت بذر طالبی

کاشت بذر طالبی
طالبی باید در فصل مناسب خود کشت شود. به علاوه، باید بستر مناسب برای کشت بذرهای آن را از قبل آماده کنید. بعد از این کارها و قبل از کاشتن بذرها داخل خاک، حتما آن ها را به مدت 2 ساعت خیس نمایید. به علاوه، حدود 1 روز باید داخل یک پارچه نسبتا مرطوب قرار بگیرند. برای کاشت بذرهای این نوع محصول، باید کمی عمق خاک را نسبت به سایر میوه ها، بیش تر کنید. معمولا عمق 3 تا 4 سانتی متری برای این کار کافی است. 
دقت داشته باشید که قبل از جوانه زدن، آبیاری این میوه باید به گونه ای انجام شود که آب به بذرهای آن برسد. این یعنی باید به صورت عمقی تر این کار را انجام دهید. اما زمانی که جوانه ها سبز می شوند، می توانید هر دو یا سه روز، به خود بوته آن آب دهید. برای برداشت انواع طالبی نیز باید حدود 3 تا 4 ماه صبر کنید. 

موارد مورد نیاز برای کاشت بذر طالبی

جهت رشد بهینه طالبی، به موارد زیر را فراهم نمایید:

  • خاک: خاک های رسی و سنگین برای کاشت بذر طالبی مناسب نیستند. این گیاه به خاک های سبک و شنی برای رشد بهینه نیاز دارد و ph مناسب خاک 7 – 5.5 می باشد. برای بهبود کیفیت خاک می توانید از کود نیز استفاده کنید.
  • نور: طالبی گیاه آفتاب دوست بوده و برای رشد خود به آفتاب مستقیم و کامل نیاز دارد و باید روزانه حداقل 8-7 ساعت در معرض نور خورشید قرار گیرد.
  • آبیاری: خواه کاشت بذر طالبی در فضای باز صورت گرفته باشد خواه در گلدان، طالبی به آبیاری متوسط و منظم نیاز دارد. هرگز بوته طالبی را در معرض کم آبی و خشکی قرار ندهید تا از کیفیت محصول کاسته نشود.
خاک حاصلخیز
نور 7-8 ساعت آفتاب
آب متوسط و منظم

نیازهای آب و هوایی کشت طالبی

خواص طالبی

طالبی میوه ای سرشار از انواع ویتامین مثل A, B1, B5, B6, C ، پتاسیم، منیزیم، ید و ... می باشد.
مصرف طالبی باعث:
  • بهبود بینایی
  • بهبود کیفیت پوست و مو
  • لاغری 
  •  پیشگیری از بیماری های سرطان
  • پیشگیری از بیماری های قلبی و سکته
  • درمان کم خونی 
اگر به دنبال طراوت و شادابی پوست خود هستید، انواع مختلف طالبی می توانند گزینه ایده آلی برای شما در نظر گرفته شوند. به علاوه، با توجه به میزان فیبری که داخل طالبی وجود دارد، می تواند به عنوان یک ملین، یبوست شما را برطرف سازد. طالبی از جمله میوه هایی است که برای بیماری های قلبی و عروقی نیز مفید است و می تواند برای پیشگیری از سکته های قلبی به کار گرفته شود. در فصل تابستان و با توجه به گرمی هوا، می توانید از طالبی برای رفع تشنگی خود استفاده کنید.

خرید بذر طالبی

اولین و مهمترین اقدام در زمینه کاشت انواع سبزیجات و صیفی جات، خرید بذر مرغوب با قوه نامیه و درصد خلوص بالا می باشد. در این صورت می توانید ضامن محصول باکیفیت و خوب باشید. مجموعه بذر کالا این اطمینان را به شما می دهد که در جهت کسب رضایت مشتری، انواع بذر طالبی با کیفیت را به فروش می رساند. همچنین در راستای حمایت از مصرف کننده، تمام تلاش خود را برای کاهش هزینه های مصرفی شما عزیزان نموده و تمامی محصولات با قیمت بسیار مناسب عرضه می شوند.

برای تهیه انواع بذر صیفی جات و سبزیجات با ما در تماس باشید. 

طالبی سمسوری

از لحاظ محبوبیت، بذر Magenta Melon یا همان طالبی سمسوری، از در رتبه های بالا قرار دارد. معمولا کشاورزان ایرانی برای آب و هوای کشور خودمان، این نوع طالبی را ترجیح می دهند؛ چرا که هم مزه شیرینی دارد و هم این که می تواند با شرایط آب و هوایی ایران سازگار شود. اگر بخواهید این نوع طالبی را از سایر انواع آن تشخیص دهید، معمولا با پوست ها زرد یا سفید به همراه خطوط سبز رنگ مشخص می شود. به علاوه، گوشته داخلی آن به رنگ نارنجی است.

طالبی گوشت سبز

Honeydew یا همان طالبی گوشت سبز، با توجه به فراوانی مواد مغذی داخل آن، به عنوان یک مولتی ویتامین شناخته می شود. این را هم بدانید که این میوه معمولا در اندازه کوچک تری نسبت به سایر انواع طالبی به بازار عرضه می شود. این میوه نیز در برخی از نواحی ایران کشت می شود.

انواع طالبی

انواع طالبی عبارت است :
بذر طالبی توسبز: این طالبی همان طالبی است که در طول دوران کودکی از آن استفاده می کردیم، عطر فوق العاده و طعم بی نظیر آن یادآور خاطرات بچگی است.
بذر طالبی سمسوری: این طالبی دارای گوشت نارنجی بوده و پوست آن شبکه های بزرگتری نسبت به طالبی سمسوری داشته و خطوط آن پررنگتر می باشد.
بذر طالبی ساوه: این طالبی بومی ایران بوده و در ساوه و اطراف آن به صورت خودرو می روید. این رقم در ایران طرفداران بسیاری دارد و در سطح بالایی به فروش می رسد.
بذر طالبی جانا: طالبی جانا که با نام طالبی ریش بابا نیز شناخته می شود، بیضی شکل بوده و بسیار شیرین، گوشتی و آبدار می باشد و در بیشتر مناطق ایران کاشت می شود. هرساله مقدار قابل توجهی از این بذر برای مصارف داخلی و صادرات به فروش می رسد.
بذر طالبی شاهپسند: طالبی شاه پسند دارای ظاهری گرد بوده و اندازه آن به اندازه یک کف دست می باشد.
بذر طالبی نیاگارا: رقم سمسوری محصول شرکت نیاگارای آمریکا نمونه ای این طالبی بوده و جزء ارقام زودرس محسوب می شود.
اطلاعات تماس
آدرس : تهران
موبایل :09195284072
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به فروشگاه بذر کالا می باشد .