موجود
|
بذر لوبیا سبز سانری 2024 هایتک آمریکا |
14,250,000 تومان
|
وبیا سبز با نام علمی Phaseolus vulgaris ، درواقع میوه های جوان و کال ارقام مختلف لوبیای معمولی می باشد بذر لوبیا سبز برای مصرف غذایی کشت و بهره برداری میشود؛ از آن بیشتر در آشپزی برای تهیه لوبیاپلو استفاده می کند، همچنین در تهیه ترشی نیز کاربرد دارد و از جوانه دانهها، به عنوان یک منبع غنی از مواد غذایی برای تهیه غذاها و سالادها مورد استفاده قرار میگیرند.
این نوع لوبیا بسیار ترد بوده و به راحتی قابل طبخ است. جهت خرید بذر لوبیا سبز با کارشناسان بذر کالا در تماس باشید. بذر لوبیا سبز، به شکل قلوه ای است و در مواردی به صورت کروی و یا بیضوی شکل دیده می شود. ویژگی های میوه لوبیا سبز عبارتند از:
خواص لوبیا سبز
لوبیا سبز نوعی صیفی است که دارای مقدار زیادی ویتامینهای مختلف همچون ویتامین سی، ویتامین کا و ویتامین آ است. همچنین، غنی از مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و پتاسیم میباشد. این عناصر غذایی برای داشتن استخوان هایی سالم و قوی و کاهش احتمال پوکی استخوان بسیار مورد نیاز بدن هستند. همچنین به دلیل داشتن فلوآت و ویتامین ب در دوران بارداری به کاهش استرس و شکل گیری بهتر جنین بسیار کمک می کنند. از جمله فواید لوبیا سبز می توان به خاصیت ضدافسردگی آن اشاره نمود. به دلیل غنی بودن از مواد مغذی، لوبیا سبز به عنوان یک جزء مهم از رژیم غذایی سالم توصیه میشود.
مهمترین قسمت در حوزه کشاورزی و باغبانی، انتخاب بذر خوب لوبیا سبز می باشد. انتخاب مناسب و اطمینان از اصالت بذرهای لوبیا سبز میتواند به کشاورزان کمک کند تا عملکرد بهتری داشته باشند و محصولاتی با کیفیت و ارزشمند تولید نمایند.
متخصصین فروشگاه بذر کالا با ارائه اطلاعات مفید و نکات کاربردی، کشاورزان و باغداران را در انتخاب بهتر بذر برای کشت و تولید محصول باکیفیت یاری خواهند نمود. برای خرید بذر لوبیا سبز با ما در تماس باشید و مطمئن باشید تمامی بذور اورجینال بوده و از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
زمان کاشت بذری این گیاه در فصل بهار است. لوبیا سبز گیاهی است که آب و هوای گرم را به سرد ترجیح داده و بهترین زمان برای کاشت آن بعد از گذشت سرمای زمستانه و تعدیل آب و هوا می باشد. از این رو پیشنهاد می شود در فصل بهار نسبت به کاشت لوبیا سبز اقدام نمایید.
لوبیا سبز رشد سریع و آسانی دارد و در بیشتر مناطق ایران قابل کشت است. بذر لوبیا سبز را نشا نمی کنند؛ علت این است که ریشه ها سطحی و ضعیف بوده و هنگام جابجایی نشا ممکن است آسیب ببینند. از طرفی، سرعت رشد نشا بالا است و نشا کردن این گیاهان هیچ مزیتی محسوب نمی شود.
میزان بذر مصرفی از لوبیا سبز در هر مترمربع زمین حدود 1 الی 2 گرم می باشد.
این گیاه از طریق کاشت مستقیم بذر تکثیر می شود که در اینجا به توضیح آن می پردازیم.
نکته: اگر خاک حالت ماسه ای دارد، بذر لوبیا را می توانید کمی عمیق تر بکارید اما نه زیاد. گیاهچه اگر عمیق کاشته شود یا در خاکی سنگین کاشته شود از خاک خارج نمی شود و از بین می رود.
کاشت بذر لوبیا سبز در گلدان
این گیاه از رشد سریعی نیز برخوردار می باشد و امکان کاشت لوبیا سبز در یک فضای کوچک همچون گلدان نیز وجود دارد:
کاشت لوبیا سبز در گلدان
باید شرایط زیر را فراهم نمایید تا شاهد رشد لوبیا سبز باکیفیت باشید:
بهترین ترین خاک برای تکثیر لوبیا سبز، خاک های زهکشی شده، غنی و کمی اسیدی می باشد. Ph مناسب خاک برای پرورش این گیاه 6 در نظر گرفته شده است.
بهترین دما برای رشد لوبیا سبز بین 20 تا 30 درجه سانتی گراد می باشد. لوبیا سبز به دماهای گرمتر ترجیح میدهد. دماهای پایینتر از 13 درجه سانتیگراد باعث کند شدن رشد شده و در دمای بالاتر از 35 درجه سانتیگراد ممکن است رشد آن متوقف شود.
لوبیا سبز از جمله گیاهانی می باشد که نیاز به دوره های منظم آبیاری و به میزان متوسط نیاز دارد. در صورت آبیاری مناسب گیاه، طول دوره گلدهی افزایش یافته که منجر به تولید محصول بیشتری می شود. اگر آبیاری شما مدوام و مرتب نباشد بوته های شما از گل می افتند. آبیاری را در روزهای آفتابی انجام دهید تا آب روی قسمت های هوایی باقی نماند و گیاه نسبت به بیماری ها آسیب پذیر نشود.
آبیاری لوبیا سبز
نکته: در هنگام آبیاری خاک نباید به صورت غرقابی صورت گیرد؛ زیرا گیاه لوبیا حساسیت زیادی نسبت به این امر دارد و اینکار سبب خفه شدن ریشهها شده و امکان ابتلا به بیماریهای قارچی را افزایش میدهد..
لوبیا سبز گیاهی آفتاب دوست بوده و نور کامل خورشید ی(عنی روزانه بین 6 الی 8 ساعت) را برای رشد و نمو می پسندد. نور خورشید برای رشد و نمو لوبیا ضروری است و قرار گرفتن در سایه باعث کاهش عملکرد آن می گردد.
نوع خاک |
غنی با زهکشی بالا |
Phخاک |
اسیدی (6) |
دمای بهینه |
30 – 20 درجه |
آبیاری |
متوسط |
نور |
کامل |
بعد از یک دوره گلدهی طولانی و زیاد بهتر است که کود دهی را شروع کنید تا از کیفیت محصولات جدید کاسته نشود. توصیه می شود که از کود هایی با درصد نیتروژن بالا استفاده نکنید زیرا این کودها باعث رشد قسمت های رویشی گیاه شده و قسمت های زایشی همچون میوه ها کوچک باقی می مانند. ترکیب کردن خاک با مقداری کمپوست یا کود حیوانی پوسیده، می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای کود های مایع باشد.
حدود 50 تا 60 روز بعد از کاشت بذر، (حدوداً 10 تا 14 روز بعد از گلدهی گیاه) بهترین زمان برداشت لوبیا سبز است. و رسیدن میوههای لوبیا سبز زمانی است که به خوبی سفت و ضخیم شده باشند. باید بدانید که تأخیر در برداشت محصول باعث شکستن خوشههای لوبیاسبز میشود. برای برداشت لوبیا سبز باید به نکات زیر دقت کنید:
برداشت لوبیا سبز
در رابطه با اینکه بهترین و محبوبترین بذر لوبیا سبز چیست باید گفت که لوبیا سبز سانری یک گزینه بسیار عالی بوده و بسیاری از کشاورزان اقدام به کاشت این رقم می کنند. این محصول دارای غلاف هایی به رنگ سبز تیره است با برآمدگی هایی گرد و بدون نخ. رقم سانری تا حدودی نسبت به زنگ لوبیا و ویروس موزاییک عمومی مقاوم است و طعمی شیرین و دلچسب دارد.