معمولا آب زیادی برای آن نیاز نیست؛ اگر شما نظارت خوبی بر آن داشته باشید، می توانید با آبیاری در سطح متوسط نیز محصول با کیفیت به دست آورید. اما توجه کنید که آبیاری در برهه ای از زمان رشد آن، خیلی حیاتی است. به گونه ای که نباید کمبود آبی در زمان تشکیل غلاف آن، متوجه این گیاه باشد. اگر مشاهده کردید که حدود یک چهارم غلاف های لوبیا رسیده اند، می توانید مرحله آخر آبیاری را هم شروع کنید. برای رشد بهتر این گیاه، بهتر است نور کافی برای آن تامین کنید. البته که برخی از این گیاهان، نیاز به نیم سایه دارند.
مگس لوبیا، شته و هلیوتیس از جمله آفاتی هستند که می توانند از کیفیت محصول شما بکاهند. به علاوه، کنه دو نقطهای، زنجرک و تریپس نیز می توانند روی کیفیت این محصولات تاثیر بگذارند. خیلی از آفات دیگر نیز ممکن است کیفیت این محصولات را تحت الشعاع قرار دهند. به همین دلیل هم توصیه ما این است که به سراغ استفاده از روش های شیمیایی بروید. به گونه ای که می توانید با سم پاشی در زمان مناسب، از بروز چنین آفاتی جلوگیری به عمل آورید.
حدود 1 تا 2 روز بذرهای لوبیا چیتی را داخل آب بخیسانید. سپس در این مدت بستر لازم برای رشد چنین بذرهایی را آماده کنید. بعد از این که بذر آن ها خیسانده شدند، می توانید به کندن حفراتی با عمق 2 سانتی متر، نسبت به کاشتن این بذرها اقدام کنید. برای کشت آن می توانید تا پایان فصل زمستان صبر کنید. اگر دو سوم غلاف ها رسیده باشند، می توانید برای برداشت این محصولات اقدام کنید. این را هم بدانید که برای گلدهی این گیاه، باید حدود 40 روز منتظر بمانید.